Pirensesannesi Kızlar bebeğimin vajinasının kenarları beyaz beyaz şeyler var ve siyah kenarları iç dudaklarının dip kısmı umarım anlatabilmişimdir 3,5 aylık hafif hafif silmeye çalışıyorum ama azıcık geçiyor beyaz olan şeyler Böyle olan var mı
Mom042 Pirensesannesi iki kizimdada vardi hatta ilk dogdugnda ortasi cok siskin ve siyah gibiydi zamanla sisi indi siyahlik kadi boya degil o 6 7 aya azalark gecer korkma suan 4 aylik bizimde oyle ic dudak cisinin yaotigi yer diyolar galiba orasi siyah
durucinar Beyazları temizlememenizi öneririm genital bölgenin koruyucusuymus onlar bizim Dr muz öyle demişti ben sürekli temizliyorum çünkü maalesef kızımda genital bölge yapisikli oluştu oranın florası ni bozmusum 😔 operasyon geçirmek zorunda kaldı.. siyah dediğiniz yeri anlayamadim ama
Humi durucinar bebek ilk dogdugu zamanlar temizlenemmesi gerekiyor 1 bucuk 2 ay sonra temizlenmeli yoksa mikrop kapabilir. Vajina yapisikligi benim bebegimdede vardi dogustan olan bise benimki masajla acildi kucuk bYuttaydi krem bile vermedi doktor. Sonradan olan bisey degil yapisiklik
durucinar Dr muayene ederken dikkatini çekmedi mi acaba🤔 farketmediyse söyleyin kız çocuklarında çok önemli bir konu
Pirensesannesi durucinar 15 günlük iken gittik bide 2 aylık iken kalça çıkıklığı kontrolü için gittik onun dışında gitmedik hiç her ay kontrole götürmemiz mi gerekiyor peki ( her ay aşı için sağlık ocağına gidiyoruz )
durucinar Pirensesannesi her ay düzenli Dr a gözükmesi gerekir zaten drunuz artık 2ayda bir 3ayda bir gelin diyecektir bir süre sonra . Bende heray düzenli şekilde sağlık ocağı ve Dr a götürüyorum
durucinar Humi doğduğunda hiç bir şeyi yoktu oranın florası bozulduğu için yapışıklık ortaya çıktı 3-4aylikken bir buçuk yaşına kadar kremlerle idare ettik açılsın diye olmayınca operasyon geçirdik
Humi durucinar canim senin yanlisin olmqsin flora bozulduggu icin yapisiklik olmazki. Ilk dogdugu zaman zaten anlasilmiyor bizim 3 aylikti farkettigimizde oncesinde anlayamayiz zaten yapisi farkli oluyor ilk zamanlar
Pirensesannesi Mom042 aynen benimde tarif ettiğim yer orası çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi için