Suleay henüz tam anlamıyla alıştırdım sayılmam ama yaptıklarımı şöyle özetleyebilirim. Her zaman ki uyku rutinini uygulayıp uyku arkadaşıyla beraber yatağına bıraktım. Alışık olmadığından ağlamaya başladı tabi , kendini çok hırpalarcasına ağlayana kadar asla beklemedim ama küçük ağlamalarında da hemen yatağından almadım. Çünkü artık yatağında kendi kendine uykuya geçmesini öğrenmesi gerekiyordu. Çok ağladığında kucağıma alıp sakinleştirdim ama asla kucağımda fazladan bekletmedim. Yerine koyduğumda da ağlamalarını şş pat yaparak azalttım, bi süre sonra sadece şş derken uyuya kaldı. Ve git gide azaldı ağlamaları. Çünkü biliyor ki yanımdayım sadece artık yatağında kendi kendine uyumayı öğreniyor. Yani yeni alışkanlık edindiği için ağlıyor. Maalesef az yada çok ağlıyolar ama düşünüyorumda uykusuzluk çekip uyuyamaması kadar değil. Çünkü benim kızım artık her zaman memedede uyumamaya başlamıştı , ayakta vs de sallatmıyordu. Kısacası yatır kaldır ve şş patı karıştırdım diyelim☺️ Çok uzun oldu ama uzun uzun anlatıp belki yardımcı olabileceğimi düşündüm☺️