Lina-dursun 4 aylık kizim var şimdiye kadar hiç sorun yaşamadik ama bu akşam 7 den buvyanamama reddediyor anne sütü de almıyor ne yapmalıyım bilgisi tecrübesi olan var mı
Hant Lina-dursun ilk önce şakın olun arada oluyor benim de kızım 4 aylık . Öyle olduğu zaman ben rüya öğünü yapıyorum yani uykusunda besliyorum sıkıntı olmuyor
Deniznisa Lina-dursun bu ay atak dönemi mama meme reddi yaşanabilir doktorunuza sorarsanız en iyi bilgiyi verebilir ama çok uzun sürmez diye biliyorum
Selinnurr Lina-dursun cnn uyurken içir ben kızıma öyle yapardım uyurken emzirirdim veya uyurken mama verirdim dene bence reddettiği zamanlarda dişler çıkacağı zaman reddediyor ondan olabilir düzelir
Cheerfulmom Lina-dursun 4.aylık bebeklerde şıçrama dönemleri olur mamayı memeyi reddederler uyumazlar ağlarlar bunlar olan şeyler. Benim bebeğim de emmiyor sagıp biberonda veriyorum ne mama nede anne sütü ağzına bile degsin istemiyo 3 ay 7 günlük 🤦🏼♀️
Lina-dursun Deniznisa teşekkür ederim pazartesi gidicem ilk işim zaten kilo problemimiz vardı kilo kaybı yasicaj diye tedirginim
Hant Lina-dursun geçti canım 4. Ay atak ayıdır meme ve mama reddi gözüküyor . Sen sakin ol ki bebeğin de sakin olsun
Sssby Benim oğlumda 2 aylık olacak aptamil içiyordu meme emiyor ama iki üç kez de onu veriyordum sonra 2. Kutu bitmek üzereyken içmedi onu sma aldım şimdi onu içiyor mamayı değiştir ne kullanıyorsan mamadan sıkılmış da olabilir
Sssby Lina-dursun evet memnunum burada sorup çoğunluğun dediği mamayı almıştım genel olarak aptamil önermediler bebekte gaz yaptığı için benimkide çok zorlanıyordu sma aldığımdan beri artık bebekte kızarma ıkınma sıkılma kalmadı çok rahatladı ve içiyorda daha tam eskisi gibi hemen kapmıyor ama biberonu seninki sade mama içtiği için sorun olmaz benimki memeyi çok emiyor emzik gibi ağzından düşürmüyor
MirzBos Lina-dursun nerdeyse bir ay sürdü bizim zorlamayın beş Altı saat bekletin tam acıksın öyle yedirin bende mama değişmiştim ama bi faydası olmadı bizde