Ygtakn Kızlar arkadaşımın oğlu 3 aylık ve kilosu 7 sizce nasıl dpktor bi tanıdıgımız kilosu iyi sayılmaz kötü de değil dedi derken de birZ burun kıvırır cinsten
Dtbrc Ygtakn o ne demek yaaa şaka mı😂benim oğlum 3 ay 4 günlük kilosu 6600 doktor bunu neyle besledin diye dalga geçmişti😅😅kilosu fazla bile gayet normal daha ne olcaktı
Ygtakn Durukusunannesii valla bizde anlamdım ikimizn de ilk bebegi kilosuna öle burun kıvırarak dedi ki dedik herhaldr kötü hanı sağlıklı olsun kilo asla önemli degil bizim için ama insna bi garip hissediyor
Ygtakn Asyam140820 çok saolsun valla içimiz rahatladı öle bi tavırla doktor dedı ki arkadasım sadece anne sütü veriyor mama ver dedi ama o vermedi
Sureyyabyt Ygtakn kızim 3 aylıkken 6 kiloydu doktorum annesi maşallah neyle besliyosun bunu demişti 🤣🤣
Nildailay Ygtakn ben kiloya bu şekilde yorum yapan bir doktor hiç duymadım bebeğinizin persentil değerleri içinde ise o burun kıvırsa ne önemi varki 🧐
askanne10 Ygtakn beş buçuk aylık ve beş buçuk kiloyuz hareketliyiz erken doğduk iki kg ilerle doktor az diyor ama ben önemsemiyorum hareketli çünkü