Elif00 _prens_prenses_annesi şuan 21 ama ikinciyi ne zaman düşünürüm onu bilemem ama ikinci olduğu gibi bağlamak istiyorum
_prens_prenses_annesi Elif00 onu bilemiyorum kuzum inanki ben de mecbur olduğu için doktorum bağlarız demişti 3.idtiyordum aslında ama şimdi değildi benim hemn olunca fokyotum k3ndi söyledi bağlarız diye
Amber Elif00 biraz geç cvp oldu ben 5 ay önce devlet hastanesinde kızımı doğurdum ameliyata alırken tüp bağlamak istediğimi söyledim elinde onaylıyorsa tamam dediler kağıt imzalttılar ama benim yaşım 37
_prens_prenses_annesi Elif00 oğlumla kızım arasında 5 yaş var kızımla şimdi hamileyim arası kızım 7 ay 17 günlük 4 aylık hamileyi m yani ondan
_prens_prenses_annesi Elif00 evet canım aslında istiyordum ama bu kadar erken değil sonra vazgecmitim iki çocuk yeter demistim o anda hamile kalmışım korunuyorduk bi de öyle kaldım korkularım var mutluyum ama kendimi psikolojik hala hamile gibi hissetmiyorum
iki_prenses_annesi201 Elif00 eşimin kuzeninin eşine yapıldı kordon başlama 30 yaş altı oda blki yerine göre değşyodur