gamzeadg Kızlar bebeğim 1 aylık sütümü sağmam gerekli fakat bebek günde toplam kaç ml anne sütü içer bilen varsa yardımcı olabilir mi? Sütümü sağıyorum az gibi geliyor bana anlayamıyorum doyup doymadığını
Gulsahcam gamzeadg bebeğimiz kaç kilo doğdu genelde her iki saatte bir ya da üç saatte.bir 60 ml verebilirsiniz sağma makinasında az gelir bol bol su için ve sürekli sağım yapın 3 saatte bir artış olur daha sonrasinda
Gulsahcam gamzeadg toplamda bir bebek 1 aya kadar 500 ml içmedi gerek ama kilosuna bağlı kilo artıkça toplam miktar artar
gamzeadg Gulsahcam 2800 doğdu 2690’e düştü mastit olduğum için sağıp vermemi söyledi doktor sürekli sağdığım içinde az geliyor sanıyorum emzirdikten sonra ve emzirmeden önce sağım yaparak denedim miktarları gerçektende sağımda az geliyor şuan 3900 kilosu o yüzden kaç ml vermem gerektiğini kestiremiyorum
gamzeadg Ruzgarsmummy teşekkür ederim bende iki göğüsten 60 sağdım zorla az geldi gözüme demek ki yetiyormuş miniğime sütün yetmiyordur çocuk aç kalıyordur diyenleride silmiş oldum aklımdan böylelikle sağolun
Gulsahcam gamzeadg sen onların dediğine aldırma onlar çok biliyorlar iki gogusunde mi mastit biri değilse diğerini kesinlikle emzir derim gamzeadg