Uurygmr Oğlumuz 8 günlük ilk defa emzik verdik uyutmak icin yoksa sürekli emerek uyumak istiyor, emziği verdik ama dalınca bırakmadı uyanana kadar emiyor ne yapmamız gerekiyor acaba doğru mu yapıyoruz yanlış mi yapıyoruz anlayamadık.
Nkgenc Uurygmr bende 40 gün sonra verdim 40 gün göğsümde uyudu, sonra malesef meme reddi yaşadık ki sizinki cok küçük bence bir aydan sonra deneyin hem sarilik riski olmaz
Arasannesi Uurygmr bir zararını görmedim emziğin tersine faydasını gördüm.kolik bir bebegım vardı 2 günlükken emzik verdik.6. Ayda kendılıgınden bıraktı suan 1 yasında ıstesem bıle almıyor
Sevdamavi Uurygmr canım ilk 3 ay vermeyin dediler bana hastane eğitimin de hemşireler gebelik eğitmenleri cocugun damak yapısını bozuyor
BaranAlp58 Bence emzik için çok erken ben 1 aylıkken vermeye başlamıştım ozamna kadar memede uyudu hep
Sevdamavi Arasannesi normali 3 aydan sınra diyor gebelik eğitmenleri ben de aventin emziklerini aldım kullanmıyorum cocuklar da ilerde de damak yapısı bozuklugu oluyor
Sssby Sevdamavi yaa bende aldım avent iki tane duruyor nasıl tutturacağım bilmiyorum ilk gün verdim tuttu sonra sarılık ve enfeksiyondan 1 hafta yattı hastanede sonra çıkınca kıyamadım korktum yine hasta olur diye vermedim şimdide veriyorum tutmuyor 2 aylık olacak
Arasannesi Sevdamavi 0-3 ay emzik üretimi bunun için var ama 3 ay cok geç bazı bebekler için.ağlamasındansa vermeyı tercıh ettım ve çok işimizi gördü.aşırı gazlı ve kolik bebektı 2 günlükken acillik olduk ve doktor tavsıyesıyle emzıge basladık dedıgım gıbı kendısı bıraktı zamanla
Sevdamavi Arasannesi 0-3ay emzik üretimi olması verilcek anlamına gelmiyor bence biberondan doğumdan itibaren mümkünse vermeyin diyorlar ben kendim demiyorum gebelik eğitmenleri diyor
Arasannesi Sevdamavi bize önerende doktordu.bence bebege ezıyet etmektense vermekten yanayım ben.kullanmadan evvel karşıydım işte bebegıme asla emzık vermıcem dıyordum hatta.ama gereklı durumlarda kullanmaktan yanayım artık.keyfi verilmesi saçma tabi ama eger bebek zorsa yatıştırmak amaçlı mecbur kalınabılır