Ecrnsutnlk Hanımlar , bebeğim ilk burun akıntısı ile başladı sonra grip oldu antibiyotik verdi doktorumuz daha sonra antibiyotik bitince öksürük başladı doktor kontrolünde sürekli gidip geldik ama bebeğim bronşit başlangıcı olmuş hava verdi ve daha sonra predol diye iğne vurulmaua yeni başladık bi klamer şurup içiyorız , böyle bizim gibi yaşıyanlar varmı hanımlar sizlerde nasıl tedavi süreci oldu nasıl atlattınız ne kadar süre devam etti , bide geceleri sürekli öksürmekten uykusuz geçiyor günlerimiz 😖😖😖
Mehtaptvz Ecrnsutnlk kizimda bronsit oldu biz 10 gundur ilacli hava aldik surekli saatli olarak cok sukur atlattı gecmis olsun insallah yavrunuzda atlatir cabucak
aysima16 Oncelikle rabbim sifa versin.ben bir hafta uyku uyumadim.bizde ayni ilaclari kullandik.alti saatte birde hava verdik.burnunu surekli otri bebeyle cektim.sık sık emzirdim.ilaclari havayi ayni saatlerinde ver hep hic saat atlama.klamerden kabiz olur diye de entoragermina kullandik.rabbim sifa versin tum hasta bebeklere.
DenizAraf Gecmis olsun bizde ayni durumdayiz ustelik hala hirilti bogazdaki balgam geçmedi napcmi bilmyrm