Emirin_Annesiii İki gündür göğüslerim çok yumuşadı bugün akşam sağdim 60 CC anca çıktı neden böyle oldu bilmiyorum süt yapan şeyleri tüketiyorum su içiyorum bı anda gitti sütum kesilmemesi için ne yapabilirim
Gamzeli2206 Emirin_Annesiii kaç günlük bebeğiniz öncelikle sütü arttırmak için bol yeşillik yeyin bol emzirin saatlere takılmadan emzik gibi gezin bebişle
sevimlienerji Emirin_Annesiii sürekli sağ çıksın çıkmasın yine de sağ. Sut yapan şeyler tüket bulgur ve boza çok süt yapar
Emirin_Annesiii Gamzeli2206 4 aylik bu atak başladı başlayalı zorla emziyorum anca uykuda güzel emiyordu iki gündür çok huysuz doğru düzgün emmedi çoğalması için sürekli dediklerinizi yapıyorum ama niye böyle oldu çok üzüldüm
2020arel Emirin_Annesiii sütüm az geldi diye üzülmeyin emzirenanne diye bi sayfa var İnstagram da orda duymuştum bende süt sağıyorum az çıkınca morelim bozuluyordu fakat o cc gerçek süt miktarını vermez bize bebeklerin emmesiyle süt sağma farklı oluyo bu arada benimde bebeğim 4 aylık ve hiç güzel emmiyor bazen ara veriyorum 5 10 dakika sonra tekrar teklif ediyorum kilosu normal ve günde 5 6 kez bezini kirletiyorsa beslenmesi yeterli oluyormus üzmeyin kendinizi sütünüz o zaman etkilenir
[silindi] Sütüm yok diye düşünme ilkbolarak psikoloji de çok etkiliyor hurma çok faydalı hurma ye ılık duş al uyuyabilirsen uyu biraz panik yapma inşallah çoğalır
Emirin_Annesiii 2020arel her iki uc saatte bezini doldurmuş oluyor sadece büyük tuvaleti sıkıntı bu aralar üç dört günü buluyor. Bir de emmek istememesi beni şüpheye düşürdü sağınca da çok az gelmesi beni üzdü o yüzden mi emmek istemiyor süt gelmediği için mi diye düşünüyorum surekli
2020arel Emirin_Annesiii 10 gün bile kaka yapmayabilirmiş memeyle beslenen bebekler normalmiş. İdrarını yapıyorsa 2 3 saatte bir kilosu da yeterliyse endişelenmeyin benimde bazen sütüm sağınca az geliyo ama artık önemsemiyorum. Emmek istemeyince de bazen beyaz gürültü açarak emziriyorum o iyi geliyo birde işte ara verip bida deniyorum