derodunya temassızda alnı 37 kafası 38 koltuk altı ölçerde 38.5 neye inanıcam dünden beri ateşli fitil verdim iki defa gün icinde iyiydi şimdi gene başladı dün 39.5 cıktı gece sorunsuz yattı üşütmüş olabilir ne yapabilirim?
Balkizlarim derodunya duş aldırın ince giydirin eklem yerlerine bez koyun 39,5 baya yükselmiş aslında dikkat edin 40 a gelmesin 🙏 doktora gittiniz mi hala atlatamadimi baya oldu
derodunya melektolga 7 olacak 10 gün sonra ama o gün dışarda kalmak zorunda kaldık cok soguktu eli yüzü
derodunya Balkizlarim yapıyorum dün cıkmıstı o kadar bezle yaptım fitil verdim gece yattık gün icinde cıkmadı hiç şimdi gene cıktı
derodunya Balkizlarim hemşire arkadasımı aradım üç gün sürerse götür simdi hastane daha tehlikeli dedi
Osibatur Oglumun dusmeyen atesi vardi yasi buyuk ama bogaz enfeksiyonu cikti hic bir ilac ise yaramiyordu antibiyotikte beta mikrobu dedi dokturumuz bogazlarina bir bakin beyazlik varsa o atesi hic dusurmuyor biz careyi ignede bulmustuk
derodunya Osibatur bogazda bir sorun yok sanırım görünürde ama tabii uzmandan bilgi almak şart oldu 😔