Immomy Hanımlar 5 aylık bebeğime dr tadımlara ve pirinç ununa başlayabilirsiniz dedi. Hipp pirinç unu yaptım 30 ml anne sütüne 1,5 yemek kaşığı ekledim anca kıvamlaştı. Böyle olması normal mi siz nasıl kıvamlı yapıyorsunuz benim bildiğim muhallebi gibi oluyor? Kutunun arkasında pişirmede yok. Anlamadım? Direk karıştırıp verdim.
Songul1996 Immomy hiç kullanmadim ben canim hipp mamayı üstte kalsin 😘 youtube den bakabilirsiniz guzel tarifler var hem daha saglikli
bitterdelisi24 Immomy neden pirinc unu:( sebzeye baslayın madem havuc püresi pattes püresi yada kendiniz mama yapın. yulafla irmikle daha faydalı
Giizz Immomy pirinç unu mu? Doktor bunu verebilirsiniz mi dedi gerçekten ek gıdaya başlarken. Ek gıdaya yoğurt sebzeler ve meyveler şeklinde tadım yaparak ilerlenir 3 gün kuralıyla
Immomy bitterdelisi24 dr dedi çünkü. Aşı olduk bugün o yüzden sebzelere başlamadım 2 gün sonra havuç patates kabak şeklinde başlayacağız.
Japonprenses Anne sütü kaynatilmaz normal suyla yapın 1 yemek kaşığına bi çay bardağı yeterli olur 3 gün kurali yapin ama pisirmediginiz meyve pürelerine ekleyenilirsiniz sütünüzü yulaf ve irmikte kullaniyorum ben irmiki corbalara yulafi da sabah kahvaltida meyve puresiyle
Fitifiti Şaka mı bu!? 😩 Sahiden doktor mu pirinç ununa başlayabilirsiniz dedi? Onca sebze,meyve,yoğurt,ilikli kemik suyuna çorbalar dururken pirinç unu mu önerdi. Tüküreyim onun diplomasına.
Giizz Immomy değişik. Bunu burda sadece ben dememişim bir sürü kişi demiş tuhaf gelmedi mi size. Sizde araştırın biraz
Bsrenfl Immomy ben bir cezvede bir yk yulaf ezmesiyle 3-4 tane kuru üzümü haşlıyorum. ayrı bir tavada bir yk pirinç unuyla 1 yk tam buğday ununu kokusu çıkana kadar zeytinyağı ya da tereyağıyla kavuruyorum 2 su bardağı su ekleyerek muhallebi kıvamına getiriyorum sonra içine yulaf ezmesini katıp karıştırıyorum bebeğim çok seviyor denemenizi tavsiye ederim
Arfeasli Immomy elmayi azıcuk su ile 10 dkka pişiriyprum içine bi çk pekmek koyup kapatiyorum. Ayrı bi yerd 1 yk kaşığı 1 çay batdağı su ile piirnc. Unu yapıyprım karıştırrıyorum sonra ama ben gece tok tutsun diye veriyorum arada 1 yaşında