Leman01 Ebrarmerve 3 aşı olacak ama 2 aşı vardı 1 aşımız eksik onu bekliyoruz uzun süreden beri yok dedi hemşire
Ebrarmerve CankizimRavzam cok teşekkür ederim bazıları bi asi yok iki tane yapildi yazmis kafam karisti . Cocugumu cok etkiledi asi 3 gündür perisan oldu sürekli ağlıyor 😔
CankizimRavzam Ebrarmerve geçmiş olsun canim calpol verebilirsin bide aşı yerlerine soğuk kompres yap rahatlatir
Ebrarmerve Leman01 teşekkür ederim cnm cevp verdigin icin :) bizim burada bu aşıyı ilk defa vuruyoz demis ne asisiysa beni o korkuttu
Ebrarmerve Balkizlarim anladim cnm peki bebeğin cok rahatsizlandi mi asidan sonra bizi ilk defa bi asi bu kadar hadta etti
Balkizlarim Ebrarmerve 1 yaş aşısı biraz zor oyuzden ağrı yapar bende 2 gün çektim çok huysuzdu dünde çok huysuz davrandi 🌺
Ceren2802 Ebrarmerve Biz bugün olduk iki bacak su cicegi olmadığı için vurulmadik koldan olcakmis oda
Kagan-89 Bizde 2 gün once olduk. 2 bacak ve 1 kol. Su cicegi,zaturre ve kizamik- kizamikcik dedikleri asidan cok sukur ki bizde ates filan yapmadi zaten dr.umuz yapmaz demisti bebekten bebeğe değisiyor olabilir sikinti yasamadik