Gazel0909 Kızım7ay 7 günlük sırt üstü gidiyor emekleme pozisyonu alıyor ama gitmiyor neden kızlar erken mi
pikacuu Gazel0909 7 aylıkken geri geri emeklemeye başladı. Şimdi 8 ay 5 günlük hem geriye hem öne emekliyor yuvarlanıyor. Her bebekte farklıdır cnm. Onlar kendini hazır hissettiğinde herşeyi yapıyorlar 🤓🤗
Circassian_ Gazel0909 oglum 11 aylık olacak daha yarım yamalak emeklıyor. Desteksız 6-7 adım atıp yuruyor. Bu bebekten bebege degısen bır durum
Mucizeem Gazel0909 her bebek farklıdır canım. Benim kızım 10 ay 15 günlükken emekledi yaşına girdiği gün yürüdü
Mom088 Gazel0909 benim hanımefendi 6.5 aylıkken emekledi her bebeğin gelişimi farklıdır sizinkide yakındır 💐
Serapp__ Gazel0909 5 aylık falandı desteksiz oturmaya başladı. 7 aylıkken emekledi. 13 aylıkken yürümeye başladı. Şuan 15 aylık.
aytiii Gazel0909 benimki 6.5 aylık falandı emeklediğinde ama çevremdeki çoğu arkadaşımın 8 9 aylıkken emekledi emekleme pozisyonu alabiliyorsa çok takılmayın bence
Berenkooommm Gazel0909 2 gün önce falan burada annenin biri 4 aylıkken emekledi yazmış bana pek inandırıcı gelmemişti 😂