minikbaykus Bebeğim bugün Sabahtan.beri iki üç defa hırıltı şekilde nefes aldı. Böyle bişey yaşayan oldu mu neden olabilir. Öksürük balgam vs bişey yok
busrakandazzz minikbaykus yanlış yönlendirme yapmak istemem elbette ama hırıltı oğlumda da var alerjisinden dolayı 😪
minikbaykus Gencanne_19 açmadim korkumdan yapamıyorum. Boğazını yemek su bile çok takılıyor. Doktor göstermişti ama yapamadım. Hep dis patliycagi zaman burnu hafif tiksnirdi ama bu kez burunda bişey görünmüyor. Sadece göğüste hırıltı duydum. Üç dört kez sabahtan beri
Gencanne_19 minikbaykus yanlış yönlendirmeyim ama ben burnuna fizyolojik serumu sıkıyorum yüzüstü çevirip ensesinin hafif aşağısına vuruyorum. Hemşire söylemişti. Hem ciğerleri hem burnu açılır demişti. Ama siz yine de uzmana görünün 🙂
arsedpcn32 busrakandazzz alerji derken biraz anlatır mısınız oğlumda doğduğundan beri gitmiyor hırıltısı şimdi 50 günlük
Esrayd arsedpcn32 YouTube da dr.osman gönülal burun tıkanıklığı videosunu izleyebilirsiniz işe yarıyo gerçekten
Gencanne_19 arsedpcn32 yapılır canım. Burnuna fizyolojik serumu sık, yüzüstü çevir ensesinin aşağısına vur.
busrakandazzz arsedpcn32 bizde 1. Ayından beri var bu sıkıntı, kakasından kan da gelmişti beraberinde. 8 aylık oldu oğlum ama hırıltı ara ara günde bir kaç defa olur. Süt ve süt ürünlerine alerjisi
FatmaKrbkl arsedpcn32 tabi o da olur ama eczaneden serum fizyolojik alırsanız o daha ekonomik ve kullanışlı olur kendi tercihiniz tabi 😊