Gzmdgn La_Mer taklit ediyor çok şükür. Ya bi doktorun hesabında denk geldim aslında 24 aya kadar bay bay yapmaz ise otizim açısından değerlendirilmeli diye
La_Mer Gzmdgn demek istediği taklit davranışı yoksa değerlendirilmeli,ayna nöronlar la otizm ilişkisi olduğu düşünülüyor.
Gzmdgn Prens0205 ya evet aynen bende üzülüyorum bebeğime haksızlık ediyorum diyorum ama bakmaktanda alı koyamıyorum kendimi 🙈🤷♀️
[silindi] Gzmdgn oğlum 15 aylık yeni 1 aydır bay bay yapıyor çok takılmayın bazı çocukların ilgisini çekmiyor ben aylarca uğraştım yapmadı ablası kaç kere bay bay yapınca oda yapmaya başladı zamanı vardır canım otizime bağlama daha küçük bence zamanla yapar 😇
Melooo Gzmdgn benim oğlum 15 aylık daha yeni bay bay yapıyor takılmayın bunlara her cocuk gelişimi herseyi farklıdır zamanı gelince herseyi yapar konuşur Allah’ın izniyle
Annekeki Gzmdgn takilmayin benim bebegim yasina gelmeden alkis yapiyodu arkadasimin bebegi 14 aylik daha yeni yapmaya calisiyo. Onun bebegi yasinda yurudu benimki 14 aylik hala uc dort adim anca atabiliyo.
Humi Gzmdgn canim tek basina bay bay yapmiyora takilma. Baska seylere bak. Gozlerine bakiyormu komut aliyormu senden vs
Aysukk Gzmdgn yok benimki 7. Ayda ögrendi bizim aile biraz kalabalık mecbur kaldı🐣 kusura bakmayın biraz gec dönüş yaptım ufaklıga takıldım zaman hızlı gecmiş😅
Gzmdgn Azeninannesi herşeyi yapıyor hala bay bay yapmıyor. Ama biriyle konuşurken ben telefonda falan hadi görüşürüz bay bay deyince yapıyor. Çok üzeirne gittim galiba inat etti bay bay konusunda.