Esracim Kızlar normalde hiç görmemiştim mağazasına. Bugün girdim bı takım gördüm ceket gömlek ama harikaydı. Kaç lira dedim 750 TL dediler 😯 hiç bu kadar pahalı görmemiştim bebek kıyafeti. Sadece gömleği 200 TL. Acaba bu firma indirime felan giriyor mu
Hfaa Esracim kazağımız var bg den ve bir kaç yıkamaya ipleri çıktı parasını haketmediğini düşünüyorum. Birde taytımız var onda sorun yaşamadım ama
Thesra Esracim Evet giriyor çok nadir de olsa geçenlerde kürk aldım 400 tlden 200 e düşmüştü yeni yazlık sezonları harika ama sanırım indirim yok🙄🙄
Ayb Esracim giriyor indirime ayrıca trendyolda ve alışveriş sitelerinde de giriyor indirime oralardab daha uygun bulabilirsiniz. Kaliteli ve şık ürünleri car ancak çok pahalı
Deletedmom201 Şuanda %50 indirimde diye biliyorum mallof İstanbul’da olan mağazasında görmüştüm. Kıyafetleri gerçekten çok güzel
Esracim Hfaa ben bg store yazdım Google direk şikayet var sayfaları çıktı bende şaşırdım 😐 onca para odeyip ürünün kötü çıkması da uzucu
Bushraa Esracim İstanbul’da yaşıyorsanız eğer topçular Demirkapı’da outlet mağazası var. Orada çok aşırı ucuz oluyor fiyatlar. Mesela geçen akşam bi sweati 17 TL’ye aldım😊
AliyeAsel Esracim genellikle yurt dışı markaları satıyor o yüzden fiyatı pahalı canım dolar bazlı yani bende o kadar parayı haketmediğini düşünüyorum alıpta bir kere giydirdiğim çok eşyası var kızımın
Esracim AliyeAsel hadi ya 😐 ben oğlumun doğum gününde giyderecek bisiler bakıyorum ama LCW ya talimiz yine ☺️