Mammamiya Ya sleepy kullanıyordum yeni çıkan bio natural sleepy r geçtim oda pişik yapıyor ne kullanacagım prima ya mı geçsem
Yahmir Mammamiya neredeyse bütün bezleri kullandım en tavsiye ettiğim migroslarda satılan minies markası çok memnunum birde molfixten deneyin isteseniz minies i
Eda2121 Mammamiya bende slepy almıştım aynı şekilde benim bebeğimede pişik yaptı şuan Prima kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim🤗
CesurBey Mammamiya prima premium kullanıyordum pişik yaptı sleepy’e geçtik o da yaptı doktorumuz Molfix pure soft deneyin dedi şu an memnunum
daisybebek Mammamiya ben 4 aydır sleepy kullanıyorum hiç pişik olmadı ama mustela pişik kremi de kullanıyorum
Honeymoms Kızlar 1 yıl prıma kullandım son zamanlarda pişik yaptı bende sleepy kullanıyorum memnunum.
Btlp Mammamiya aynısı oldu bizde de ben Prima ya geri döndüm ama goon da güzel gündüzleri goon da takıyorum
Ikizleriminannesi Benim ikizlerimin birinde de sleppy pişik yaptı 4 ayın sonunda bende prima ya gectim simdi pişik yok 2 aydır
Yengecanne_ Mammamiya ben ıslak mendili tamamen bıraktım ister istemez içinde alkol var ve kurulamadan kapatırsanız en iyi bezde bile pişik olur bir de pişik olmadan sürekli kremleyin