sevimlienerji nlfr02 burda kimin ne dediğinin ne önemi var ki bence önemli olan kilosu değil sağlıklı olması ve doktorunuzun ne dediği 😊çünkü her bebeğin gelişimi farklıdır biri 1 ay çok alır biri az alır bunlar değişen şeyler
DurikoMom nlfr02 emziriyorsanız daha sık emzirin ilk 3 ve 4 ay 1er kilo alması daha sağlıklı emzirme saatlerinizi sıklaştırın 2şer 3er saat koymayın aralarını
Efelerinefesi3001 Sizi üzmek istemem ama doktorlar yeni doğan çocuğun ayda 800 gram bir kilo arası kilo alması gerekiyor diyor sizin ki iki ayda ancak o kadar almış
nlfr02 Efelerinefesi3001 sütüm mü yetmiyor dicem ama içirirken guluk guluk ses geliyor neden almıyor ki
DurikoMom nlfr02 sık emziriyorsanız korkmayın ama kendi yediklerinizede dikkat edin sütünüzün kalitesi artsın bazen anne sütü ne kadar çok olursa olsun kilo aldırmayabiliyor. Hazır içecekleri tüketmemeye çalışın taze meyve suları ve komposto tüketin işe yarıyor 😊
nlfr02 DurikoMom teşekkür ederim besleniyorum ama komposto meyve sularıyla pek aram yok genelde su süt tüketiyorum
DurikoMom nlfr02 sizin tükettikleriniz sütünüzüde etkiliyo başka alternatiflere internetten bakabilirsiniz seviceğiniz şeyler olucaktır en önemlisi bebeğinizin sağlıklı olması aylık kontrollerinde doktorunuz kilo alımıyla ilgili konuşur sizinle kilosu bebeğinizin gelişimine göre normalse sorun yoktur
Elif_erva_ Fındık,ceviz gibi kuruyemiş yiyin, hoşaf yapın(özellikle kuru incir, kuru üzüm) sütünüzün kalitesini arttırır bunlar🤗