Oykmmkrkn Aranızda emzik vermeyen anneler var mı? Kullanmak istemeyen. Ben kullanmadım almadı da, ama sürekli eller ağzında… 4 aylığız
Seherronya Oykmmkrkn eğer dikkatli kullanılırsa bence verilmesinde sıkıntı yok. Kızımda 5 ay kullandım öyle her dakika vermiyordum ağladığında ve uykuya geçişlerde kullandım. 5. Ayda kendisi bıraktı kullanmayı. Meme reddi , dişlerde yamukluk vs yaşamadım
Maviyesil121212 Oykmmkrkn karşı demeyelim de vermeye gerek duymadım diyelim. Hiçbir eksisini görmedim 23 aylığız iyi ki de vermemişim. Kızım çok usluydu ağlamazdı bile ama 2.si icin kesin konuşamıyorum çok ağlak olursa mecbur veririm
Demirac19 Oykmmkrkn ilk bebeğimde kullanmadım çok zordu sürekli memedeydi şimdi kullanıyorum bence emzik büyük kolaylık çok erken başlamamak gerek ve her an vermemek, ayrıca özel emzikler var damağa baskı uygulamayan dişlerde bozukluğu önleyen.
Maviyesil121212 Pinartrkz benim doktorum aksine kullanmamamı söylemişti. Kullanmayı öneriyordan ziyade kullanmakta sakınca görmüyorlar olabilir
Pinartrkz Oykmmkrkn o zaman ayrı bırakın ellerini emsin zaten yeni keşfediyorlar ellerini doktorumuz eli temiz olsun emmesinde bir sakınca yok demişti benim bebeğimde emziği atıp elini emiyor daha cazibeli geliyor heralde 😄
Dn123 Oykmmkrkn 8 gunlukken hastanede vermek zorunda kaldık. 15 aylik hala kullaniyor ben bir zararını görmedim 😀
Kagansmother kurtarıcı oluyor uykuya dalarken yada arada uyanirsa tekrar döndürmek için veriyorum onun dışında gunduz almıyor ağzına alsa hemn atıyor ağzından yalnızca uyurken aliyor
Mammamiya Oykmmkrkn bebeğim 2 aylık ben karşı değilim ama vermedim emzik kullanmadı hiç bugün elledi ağzında yeni öğrendi bunu ama açken yapıyor emzirdikten sonra yapmıyor
Aysenes Oykmmkrkn karşı degilim ama 5 ay kadar emdi sonra bianda istemedi bende zorlamadım. Ellerinin agzında olmasıda normal ellerini tanıyor, yada diş eti kaşınıyor benm oğlum 6 aylık elli hala agzında diş eti kaşınıyor galiba 😊
VelardaEdiz Oykmmkrkn kullanmak istemediğimden değil tutmadı emzik 15 aylık olacak neredeyse hiç bir emziği kabul etmedi