nilcvsdanic 4 aylık bebegim son iki haftadan beri sürekli kusuyor sizce neyden olabilir lütfen yardım edin ne yapabilirim mama yedikten sonra kusmuyor
Oykmmkrkn nilcvsdanic normal canım kesik kesikse kusması anne sütü yarıyordur Ağız dolu ve sürekli olan birşeyse doktora söylersin midesini üşütme olabilir
Tugcesilam nilcvsdanic bnm kıxımda 3.5 aylık bazen kesik gibi kusuyor bazen fışkırır gibi kusuyor bazen normal kusuyor ben doktora sırmuştum normal fazlasını cıkarıyor dedi
Sumeyra87 Belinaysmom bizde hepsinden var benim bebis doyunca birakmiyor nasil anlarim doydugunuda ben ceksem agzindan cok fazla kusuyor cunki elbise degistirmekten bi hal oluyorum
nilcvsdanic Oykmmkrkn anne sütü almıyor mamayla besleniyor Bazen kesik kesik bazende fışkırır gibi kusuyor
nilcvsdanic Tugcesilam evet benimkide öyle kusuyor hem kesik kesik hemde fışkırır gibi ama benimki yamekten sonra kusmuyor ki o zamanda mı fazlasını kusuyor
Tugcesilam nilcvsdanic bnmkide hemen yemekten sonra kusmuyor daha sonra kusuyor normal dedi doktor mide hazmedemedigi şcin cıkarıyor dedi
Sumeyra87 Belinaysmom 2.5 aylik.surekli memede kalmak istiyor.16.30 da emzirdim uykusu geldi inatla uyumuyor
Belinaysmom Sumeyra87 gazı falanmı var acaba sürekli memede durması norml kilosu falann nasıl ayına göre
Sumeyra87 Belinaysmom masallah ayina gore ileride diyor ebe.2.ay kontrolunde 6300 cikmisti kilosu bu ay ne oldu artik bilmiyorum.kusmasa dursun memede hic sikinti degil ama sonrasinda cok fazla kusmasi oluyor.