muhanne Arkadaşlar bebeğime organik ve Bitkisel olduğu için green clean kullanıyordum. Ancak lavanta kıx çocuklarında erken ergenliği neden oluyormuş. Bilginize
annebusesi muhanne hangi hekim paylaşabilir misiniz? 2 yaşınsaki kızımda 1 haftada meme gelişimi oldu ve 1 haftadır bizim yumuşatıcımızı kullanmıştık
muhanne annebusesi üzerinden zaman geçti hekimi hatırlamıyorum fakat sıkça görüyorum. 1 hafta kullanmayla olacağınınsanmam. Geçmiş olsun belki farklı bir durumdur. 2 yaşında ergenlik olmaz çünkü erken dedikleri 8/9 yaşlar
annebusesi muhanne evet tahlil sonuçları çıktı. Kızımda meme gelişimi fark etmişti doktoru. Erken ergenlik gibi değil şuanda ama takip edilecek. Yinede deterjan Yumuşatıcı değiştirdim. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim 💕
muhanne annebusesi rica ederim. Nacizane tavsiyem ben yumuşatıcı ve kokulu deterjan kullanmıyorum. Hassas oldukları için green clean sensitive kullanıyorum.
muhanne Lacivert21 rica ederim ben aynı markanın sensitive olanını aldım. Çift durulama yaptırıyorum. Yumuşatıcı kullanmıyorum.