SweetPaw Elimde hiç açılmamış bir paket var, deneme amaçlı almıştık ama oğlum sevmedi kullanamadik. Kullanan var mı acaba?
saclarinayildizdusmus SweetPaw banada önerdiler bebelacı ama eczacı smilacı önerdi ve gaz yapmıyor suanlık memnunm aptamilden gectm buarada intrrnetten mamaların karsılastırması var bakabılırsn cnm
SweetPaw saclarinayildizdusmus ben Aptamil kullanıyorum. Bir dönem bulamadık çok kullanani var diye Bebelac aldık mamasız kalmayalım diye ama dediğim gibi sevmedi icmek istemedi oğlum bende elimde kalan açılmamış paket birinin işine yarasın istiyorum. Kullanan varsa saticam.
SweetPaw saclarinayildizdusmus ikili paket oluyor ya bir kaç ay önce piyasa da mama bulamıyoruz mamasız kalmayalım diye iki tane o ikili paketlerden almıştık. Birini açtık işte ama kullanamadik. Diğerlerini kullanan başka bir arkadaşıma vermiştim. Sadece acilmamis kutuyu vermişiz. Açtığımız kutunun hiç açılmamış diğer paketi kalmış bizde. Arkadaşım 3numaraya geçmiş o yüzden onada veremiyorum. Birde burda sorayım dedim.
SweetPaw AlyAninannesi60 merhaba kaç numara kullanıyorsunuz? Elimdeki 2numara ilgilenirseniz ozelden yazarmisiniz?