MinikBugram RzgrAsl kilosunu 150 ile çarp iki saate bir veriyorsan 12 üç saate bir veriyorsan 8 ile böl bu şekilde hesaplanıyor
gunes20 RzgrAsl bence bebeğin ne kadar içiyorsa o kadar. Mllerin , cclerin önemi yok. Bak bakalım 150 içebiliyormu, içemiyosa 120 dene. Her öğün değişir zaten , her zaman aynı da yemiyolar. Ben fazla yapıyorum, yemediğini döküyorum şahsen. Babası düşünsün🙄
nefesimm MinikBugram sadece mama ile besleme için mi geçerli bu hesaplama? Anne sütü de alıyorsa eğer hesap aynı mıdır??
MinikBugram nefesimm sadece mama için geçerli eğer anne sütü alıyorsa 30 ml den başlayıp deneyerek vermelisin
nefesimm MinikBugram ilk ay 30 ile başladık. Sonra sürümün yetmediğini söyledi bir doktor 40-50 yaptım şu an 2 ay 4 gunluguz 60 veriyorum 😕 aslında mamayı bırakmak istiyorum ama süt yetmiyor mecburen devam ediyorum. Kontroller devlet hastanesi doktorunda yapıldığı için çok sağlıklı bir takip olmuyor ne yazık ki. 😢
MinikBugram nefesimm benim bebeğim sadece mama alıyor başlarda çok üzülüyordum hatta bunun için doktor desteği bile aldım ama nasibi o kadarmış sağlıklı olsun da önemli olan o mamayla da büyüyor meme ile de takılma bence
RzgrAsl nefesimm devlet hastaneleri emin ol daha iyi kontrol sağlıyorlae ben arastırma hastanesinde kontrollerine götürüyorum ilk zamanlar özele götürdüm okadar cpk yanılttı ki beni
nefesimm MinikBugram 80-90 hiç denemedim. Ama 60 dan sonra kusmalar azaldı. Sanırım yetiyor bilemiyorum 🤔