Susebezeyno Erayeren çok zararlı ve tehlikeli kullanmayın lütfen hakiki zeytinyağı kullanırsanız da fayda görürsünüz insallah
Morfrenk Erayeren zeytinyağıyla yapın kafi zaten naparsanız yapın sadece hafifliyor bitmiyor o gözü çıkasıca gaz
Ela222 Ben bı kere surdum ayaklarına surmez olaydım zaten gaz sancısı vardı cocugun ama daha bı acı acı aglamaya basladı cok korkmuştum ayaklarını yıkadık hemen duzeldı
Ela222 Yanı neler denedim 40 gun uykusuz gectı buyudukce duzelıyo zaten denemeyin yazık yavrucaga kokusu da cok agır zaten
Busegg Erayeren zararlı olduğunu ilk kez burda gördüm. Doktorumuzda bi sıkıntı olmıcağını söylemiştim. Kullanan arkadaşlarımda da işe yaradı. Bende kullandım ama şimdi yorumları okuyunca açıkçası yanlış yönlendirmek istemem
Seren_a Ben sürüyorum ayaklarının altına doktor da surebilirsin ama icirme dedi.ne kadar fayda ettiği tartışılır.bi ümit işte
Ela222 Erayeren ayaklarının altına surduk kayınvalıdem dedı onu da sonra baktık ayakları kızarmış acı acı aglıyodu her coxukta farklıdır tabı ama buyudukce gececek tabikı gaz sıkıntısı sonrwa baska dertler cıkıyo dıs ornegın
Nildailay Erayeren bir kere kullandım açıkcası faydasını görmedim sonrasında zararlı olduğunu okudum ve daha yapmadım