VolkanEmrem Kzlar selqm bugun gogsum mastit olmus atesim cikti butun kemiklerim agriyo adet agrisi da eklendi bikacgunum var herseyi yaptm sicak dus ,su kesesi ,minoset bile ictim gecmiyo emziriyorum ama zar zor nasl gecirebilirim neolur bi fkir verin 😭😭
Busralyaa VolkanEmrem yani şöyle mesela hangi göğsünüze mastit oldu ise o göğsünüzü bebeğinize vereceksiniz ama bebeğniz ters pozisyon da olacak yani kolunuzun altına gelmiş olacak vücudu tam anltamadım ama googleden bi bakın benim birtek öyle açılmıştı mâlesef her yolu denedim sonra bi açıldı o açılış yani 😅
VolkanEmrem ikizminikler emzir diyolar surekli emiyo ama doyduktan sonra veys uydukdan sonra emmiyo manuel mi alayim sizce
VolkanEmrem Haminne olmadi oyle yapcam cnm ne bise yiyebiliyorum ne bise icebiliyorum birkede aynisi olmustu tipki sitma gibi titriyodum atesim yuksek oldugu halde gece yatamamistim tekrarlamasindan korkuyorm esimde geceye geciyo neyapcagm sasirdim kaldim😭
VolkanEmrem Busralyaa biliyorum cnm denedim ama emmek istemedi o sekilde agladi filan bnde mecburen biraktm😞
S3d VolkanEmrem sağın mutlaka sağmadan önce sicak bi bezle iyice masaj yapın memenin boşalması lazım mutlaka, aynı zamanda emzirmeye devam Tabi ki umarım kısa sürede iyi olur :)
buselidunya VolkanEmrem sıcak duşun altında biraz masaj yapın çok iyi geliyor yani benim mastit olduğu zaman öyle yapıyorum bir iki güne geçiyor ☺️ emzirmeye de devam. Geçmiş olsun 🙏🏻
VolkanEmrem buselidunya sagol cnm yaptim az once Hem bunun ağrısı hem de adet ağrısı çekiyorum Belim kitlenmiş😞😞