Fbdeniz ** Merhaba bebeğim 4 ay 10 günlük kafasını ilk zamanlar yatarken hep sağ tarafa çevirdiği için sağ tarafı düzleşti arkadan baktığımda yamukluk görüyorum. Aynı durumu yaşayan ve önerisi olan var mıdır?**
Pamukkiz Fbdeniz 5 bucuk aylığız aynı şekide sag taraf düz sol taraf yumurta olmuş 😂 bekliyorum bakalım ne zaman düzelcek
Asli123 Fbdeniz bizde de aynı durum vardı. Hala da devam ediyor. 16 aylık oldu malesef duzelmıyor. 😒😢
AloneMom Fbdeniz benim ilk kizimda dogdugunda sağa doğru yamukty kafası.dogum kanalına erken girdiği içinmiş.genelde sağına yatirdim zamanla duzeldi
Yy2112 Benim bebegimde 2 bucuk aylik hep saga yatıyor kendim sola çeviriyorum o yine saga dönüyor. Hafif bir yamulma var kafada. Pazartesi doktor kontrolu var orda soracağım bir sakıncası olur mu diye
Fbdeniz Doktora sordum zahmet edip bakmadı bile zamanla düzelir merak etme dedi ama içim rahat değil ya düzelmezse diye…
68ozbek Fbdeniz bizimde ayniortasi çukur bir tane yastık yapın ne sağ ne sol tarafa dönsün benjm annem yaptı biraz toparladi şükür şimdi de arkasına koyup soluna yatırıyorum öncede bakınca çok belli oluyordu şu an hafif var