MinikBugram Kızlar bez olarak prima goon ve minies bezlerini denedim. Bence en iyisi goon fakat gece için uygun değil gün içinde sık sık değiştiriyorum gece de kuru tutan bir bez önerisi istiyorum sizden 🌷
Cheddar MinikBugram gece için prima premium care. Valla kokusu ve parası olmasa hep kullanırdım 😅 şimdi sleepy külot bez kullanıyorum ondan da memnunum
hunilimomm MinikBugram molfix kullanıyorum 12 13 saat kaldığı oluyor sızma vs yaşamadım çok nadir gün içinde suyu çok tüketirse sızma oluyor
MinikBugram Epifenomen-gkc sleepyde denedim normal olanı lastikleri bacaklarına oturdu natural daha mı geniş ebat olarak
MinikBugram Cheddar prima aktif bebekden farklı sanırım dimi sizin kullandığınız açık renk paketli olan dimi
zeynominiik ecemm-6161 ya bende molfix kullanıyorum ama hemen hemen her sabah bebeğimin ön tarafı ıslak kalkıyor ya her sabah üst baş değiştiriyoruz nasıl oluyor anlamıyorum
MinikBugram Sevgilimmm prima aktif bebek kullanıyorum bezi açınca popsu ıslak oluyor erkek benimki belki kızlarda olmuyordur
Epifenomen-gkc MinikBugram ben de o sıkıntıdan sebep bio naturel e geçtim artık yaşamıyorum o sıkıntıyı biraz daha geniş kalıp evet
Kusannesi MinikBugram sleepy falan hepsi sızdırıyordu prima aktif asla sızdırmıyor tamamen yapsada beze