Maviinsan Merhabaaa kızlar ek gıdaya geçişte bir kitap kullandınız mı tariflerle ilgili. Trendyolda buldum da 180 tl’ydi kullanan var mı memnun kaldınız mı? Veya başka onereceginiz bir kitap var mı?
Zeyzey26 Maviinsan kitaba gerek yok zaten ilk bir ay tadım önce yoğurttan başlayın sonra 3 gün kuraliyla sebze meyve
Serapp__ Maviinsan Hiç kullanmadım kendim yaptım netten bakarak annemin öğrettikleriyle yaptım. kapitalist düzene karşıyım 😅
elmaliturtam Aldım İnan internetten bakıyorum hala kitaplar dolabın üstünde duruyor çok gerekli de değil internette her bilgi var internet çağında alınası elzem bir ürün değil İnan
Lizz Kitaba bence hiç gerek yok.İnternette her şey elimizin altında artık.O paraya başka bir şeyler alırsınız, değmez.
Maviinsan boncukanne Evet benim gördüğumde oydu da bilemedim çogu kişi internettede aynı oldugunu soyluyor🤦♀️
boncukanne Maviinsan Okadar çok bilgi var ki içinde bide pratik internetten bakmaya bile gerek duymadım açıkçası.
elmaliturtam Maviinsan buranın tarif dünyası var. İnstagramda ek gıda anneleri diye bir çok sayfa var Facebook blw var hiç kitaba bakmadım aldım duruyor.
Maviinsan boncukanne Doğru internette ararken çok vakit kaybediyor insan. Bir tane sayfasından örnek atabilirmisin buraya yükleyip rica ediyorum tabii🌸