Aslannaynur Bebeğimin burnu çok tıkanıyor hırıltılı nefes alıyor daha 1,5 aylık neler yaptınız siz arkadaşlar bu durumda herkes normal diyor bende grip oldum benden geçmiş olabilir mi?
Muverrih Aslannaynur Bizimde öyleydi doktor serum fizyolojik dök dedi. Tıkanıklık azsa 1-2 damla yeter fazla ise iki burnunuda yıka dedi. Hala geceleri oluyor burnu kuruyor her burnuna birer damla sıcak su damlatiyorum rahat yatıyor.
Es1 serum fizyolojik kullanmalısın gaz çıkarır gibi ters çevirip sırtına vur burnundakiler çıksın sonra aspiratör ile fazlasını çekersin
Mommy_Tugsa Benim kızımında 3 gündür tıkalı sabah aksam kullanıyorum cektigimde gelmiyo ama tıkalı hırıltı var. Ne kadar kullanmam gerekiyo kac damla bide nasil kullanıcam gecmezse hangi durumda doktora gotürmeliyim? Kızım 7 aylık
Canan27 Mommy_Tugsa canım videolar var izle baya bir sıkılması lazım küçük damlalıklar şeklinde satılıyor zaten o damlanın birini iki burnun ada sıkıp bitireceksin. Hemen ters dönder fazlasını püskürtüyor ve yumuşıyor sonra çek aapratörle baya geliyoe
Aslannaynur Mommy_Tugsa ben bugün doktora gittim 1,5 aylık kızım 4saatte bir kullan aspiratör ile çek temizle dedi bilgin olsun canım
Mommy_Tugsa Canan27 aa ben 1 2 damla damlatıp kalanı atıyodum cok gelir diye 🙄 tesekkur ederiim bilgi icin