Sevdamavi Kızlar göbeği düştükten 2 gün sonra yıkadım kızçemi akşam farkettim vucudu soyulmuş gibi pul pul kurumuş yani normal mi acaba
Durukusunannesii Sevdamavi Çok normal cnm sürekli bebek yağı veya losyonla dökülecektir zamanla geçer
Deletedmom5284 Sevdamavi Ben kızıma hiç bebek yağı kullanmadım bübchen losyon kullandım milk yazıyor üstünde, bir zaman sonra zeytinyağına geçtim😊
Sevdamavi GulseNavin bi yerde okudum kuzum bebek yagı kullanmayın diyorlar almadım ben de bilemedim ki
GulseNavin Sevdamavi ınanmayın bence benım doktorum bebek yagı cok zararsız gonul rahatlıgıyla kullanabılırsın dedi o gun bugundur ben bebek yagı kullanıyorum hıcbır zararını gormedım walla ne yalan soylıyım ☺️
Agustosbocegi Sevdamavi bende kullanmadım doktorum yok canım bir şey olmaz demişti kabız olduğunda bana yağla karnına ve poposuna masaj yaptırmıştı onun dışında vücuduna falan kullanmadım ve ilk banyolarında yaşamıştım soyulmayı normal olduğunu söylediler
Cherryblossom Sevdamavi ben de yag kullanmadim bir tane temiz içerikli nemlendirici alın derim🌸 kurudukca kullanırsınız cildi.