AyPerisiVeGokPrensininAnnesi nurelem Aynı satıcıdan alırsanız tek gelir. ☺️ Onun dışında e bebek, joker falan da tek geliyor
Begonvillll nurelem e bebek farklı kargoyla gönderiyor ordqn almayın. Oyuncak alışverişi yapmıştık tam 3 kargoda getirildi
yeninesilmom nurelem instagramda eğitici oyuncak satan birçok sayfa var. Bitanesi eğiticioyuncaksepeti diye geçiyor hatta toplu alımda çok çok uyguna geliyor. Hem ahşap oyuncak hemde kitaplarda var
nurelem AyPerisiVeGokPrensininAnnesi canım jokere baktim yeni begendiklerim hep farklı satıcı, kargo konusunda çok sorun yaşıyorum , geldik evde yoktunuz diye kargoyu getirmeyenler oldu o yüzden tek kargo istiyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi nurelem Hiç yaşamadım kargolardan öyle bir sorun ama, bilemiyorum aynı satıcı olmazsa tek tek gelir
nurelem Begonvillll evet canım bende de aynı şey olmuştu oradan alışveriş yapınca kav kargoyla gönderdiler hatta eve gelmeden aide bile olan oldu
Yagmursonrasitoprakkokusu yeninesilmom evet çok güzel bi site geçen hafta alışveriş yaptım çok memnun kaldım
nurelem Yagmursonrasitoprakkokusu canım ana sayfası var mı bu sitenin direk fiyatlarını yazmıyorlar herhalde
Deletedmom_29 nurelem en son civilden alışveriş yapmıştım oyuncak ve kıyafet. 8 parça şey vardı hepsi birlikte geldi ve kısa sürede geldi