Canselerdm bir_pasa_annesi hahhhhaha sabah bnada yazdı aynısını bı gülesim geldi😂😂😂amin amin inşallah herkese💐
iki_tospik_annesiii bir_pasa_annesi @Canselerdm vay siz benim hakkımda konuştunuz He 😂😂 yeni gördüm 👀
bir_pasa_annesi iki_tospik_annesiii kuzumm ama ne konustuk biz Allaha şükür birer tane var bebişimz Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur hiç sıkma canını canom
Berrusunannesi Ceylanceylin benim anneanem dayıma hamileyken 8.ayda çok kilo aldim diye hastaneye gitmis 3 hafta sonra doğum yapıp gelmiş
bir_pasa_annesi Berrusunannesi oh ne güzel aman kalbimi durdu aman suram agrıdı aman erken doğum derdi yok öğren 3 hafta sonra doğur 😂
Yahmir Ceylanceylin emin olmak için test yapabilirsin 5 ay önce doğum yaptım bende şuan gecikti adetim hemen gittim test yaptım negatif çıktı bende böyle test yapmadığım için dört buçuk ay anlayamadım hamile olduğumu o yüzden test en iyisi ✌️
Berrusunannesi bir_pasa_annesi ayne öyle Canım Vallaha doğru diyosun ben beş haftalıkken öğrendim doğurama kadar canım cıktı