UmayDuruMom Kızımın, ateşi ve öksürüğü yok ama boğazında balgam var ve çıkaramıyorum serum suyu ve aspiratör ile alamadık acil ne yapabiliriz uyuyamıyor 4 ay 20 günlük
Ebrua3- UmayDuruMom Doktora götürmeniz gerekiyor Allah korusun bronşite vs çevirebilir 4 aylık olduğu için evde bir şey de uygulanmaz
nilsimay UmayDuruMom canım burnuna çok serum sıkma 2-3 saatte bir sık ve çok tazyikli sıkma Allah korusun kulak iltihabı olur. İki burnuna da sık ve ters çevir biraz sırtına vur ve ovala. Birkaç kez yapınca inşallah çıkar. Balgam genelde süt içtikten sonra yada kakayla çıkarmış
UmayDuruMom Cheddar çok çekerken birşey olur diye korkuyorum serum suyu birşey yaparmı sık sık sıkınca
dontsleppyunhappy UmayDuruMom serum suyu cok sıkılmaz diye biliyorum, orta kulaklara dolarmış. Dikkat edin aman
Cheddar UmayDuruMom yapmaz merak etmeyin. Aspiratörü günde 1 defa kullanın çok sert çekmeden. Sinüsler yumuşayınca kolayca gelir
UmayDuruMom nilsimay gece hiç uyumadık sürekli emzirdim ama çıkmadı birşey hala aynı banyo yaptırıcam bakalım