Hyryygt Merhaba arkadaslar. Doktor bebegime et vermemi soyledi bugun bebek icin kuzi kiyma yapturdik 3 4 kere cektirdik oyle oluyomus. Fakat sizler bebeginize nasil pisirip veriyorsunuz???
Deletedmom115 Hyryygt Ben yemeklerine ceviz büyüklüğünde katıyorum henüz köfte falan yapmadım ama yerse onu da yapabilirsiniz
Zamanlagelen Hyryygt bende corbalarina katiyorum.Yogurt corbasina tarhana corbasina sebze corbasina un corbasina sehriye corbasina kisacasi bebis icin yapacaginiz tum corbalara katabilirsiniz 😊
Thesra Hyryygt Yemeklerine koyabilirsiniz. Ben içerisine sebze katıp köfte halinde vermeyi tercih ediyorum💐
OnurFundaGen Deletedmom115 bende kuzu kıymayı nasıl yemeklere koymam gerektıgını anlamıs degılim zaten su ek gıda benım için cok sıkıntı oldu mesel ne yemeği yapıp koyuyırsunuz kac aylık bebeginiz
Deletedmom115 OnurFundaGen 9 aylık oğlum Tarhana tel şehriye karnabahar yaparsam bunların içine koyuyorum
Papatyam Hyryygt 2 çekim lik kuzu kıyma aldım. Hepsini yağsız tavada pişirdim. Sonra buzluk kabına 1 er tatlı kaşığı koydum her yemeğine ekliyorum