ikiKudurukAnnesi Bebeğim 6 aylık ve yaklaşık 2 haftadır sabah 8 de uyanıyor ama gece 10 buçuk 11 de uyuyor buna göre erken değil mi uyanma saati neden böyle yapıyor ?
Hnb20 ikiKudurukAnnesi 5 ay 6 günlük oğlum akşamları 9.30 bazen 10 bazen 10.30 yatar ama sabah en geç 8 de ayakta 🤷♀️
akrep07 Biz 4 aylığız geceleri 11.30 - 12:00 civarı uyuyor daha erken uyutamıyorum. Sabah da 10:30 da uyanır hep. Yani beraber uyuyup beraber uyanıyoruz 🙏🏻
akrep07 Ftm0112 Tabiki uyanıyor. Uyumadan önce iki göğsümden iyice emziriyorum sabah 6’ya kadar uyuyor aralıksız. 6’da mızıldanır hemen emziririm devam eder, 8-9 gibi tekrar başlar, yine hemen emziririm. Daha sonra 10’a 10:30’a kadar uyuyor
lilyaninannesi ikiKudurukAnnesi zaten 11 çok geç bir saat. Akşam 7-7 buçuk gibi uyuması lazım. Emin olun saat kaçta yatarsa yatsın yine aynı saatte uyanacaktır. Benim kızım 14 aylık. Akşam uykusu bazı günler 18:30 , bazı günler 20:30 oluyor. İkisinde de sabah 6:30 da kalkıyor
Sunisup ikiKudurukAnnesi benimki de 6 aylık. Ben 8 buck 9 gibi yatırıyorum. Sabah 7 bucukta kalkar. Gece de bazen saat başı uyanıyor. Uyku konusunda 6 aydır adam akıllı uyumadım. Dün gece mesela 4 de uyandı. Geri uyutmam 2 saatimi aldı.
ikiKudurukAnnesi Sunisup yaa işte saatlere göre benim ki az uyuyor aynen saat başı bizde uyanıyoruz bazı bebekler nasıl hiç uyanmadan uyuyor hayret ediyorum
lilyaninannesi ikiKudurukAnnesi 3 gün erken uyandırmanız lazım. Yarım saat yarım saat erken uyandırmalısınız.