buseyokbasirin Kızlar bebeğim 8 aylık artık ayakta sallamaktan yıldım gerçekten, böyle birsey denicem hangisi daha iyi daha kullanışlı olur sizce illaki kullananız vardır bir fikir verirmisiniz 🌸
Hivrozam buseyokbasirin ahsap olanlar ses çıkarıyormus ben demir olandan almayi dusunuyorum ikinci kizima ilk kizima balkonda demirlere bağlayıp hamak yapmistim saatlerce yatiyordu icinde o yuzden ikinciye almak istiyorum aşırı rahat t
cicekannesiii buseyokbasirin yerde olanini aldim cok memnunum kizim icinde cok rahat uyuyor besiginden cok orda yatiyor hep😊
annesinin_kizi buseyokbasirin yerden olan çok güzel Bende buna benzeri var kızım çok seviyor onu çoğu zaman onda uyutuyorum İster mutfağa götürüyorum yanımda duruyor ister yatak odasına ister salona 9 ay 2 günlük
Mom727373 buseyokbasirin 8 aylıksa bunların biraz daha büyükleri var ondan öneririm benimkine 7 yaşa kadar kullanılabilir diyordu
rtbh35 O yerdeki ahşap olan çok kötü nefret ettim, çocuk sevmese kaldıracağım Hem çok gıcırdıyor hem de inanılmaz hantal odada çok yer kaplıyor taşıması da sinir bozucu
rtbh35 Svava sepet beşik aldık terasta kullanıyorum inanılmaz seviyo çok rahat Taşıma kapasitesi de 50 kgden fazla
buseyokbasirin cicekannesiii gece uykuya geçirmek için kullanıcam sadece canım sepet sallanan beşik var ama çok gıcırtı yapıyor uyumuyor onda kaldıracam onu bunda başarabilirim insallah
buseyokbasirin annesinin_kizi yaa çok güzelmiş ama benimki içinde durmaz gibi düşünüyorum sadece gece uykusuna geçireyim bunda yeter ayakta çok yoruldum artık
BademsMam buseyokbasirin bende 1. Resimdeki hamağın aynısı var çok memnunum. Hem beşikte yatıyor hemde orada ve ses çıkartma falan gibi sorunları yok. Birincisini alın bence
buseyokbasirin BademsMam tavana asılan dimi benim aklımdada hep o var ama kullanış hangisi daha rahat çoçuk hangisinde daha rahat eder hiç bilmiyorum
MasalsMommy buseyokbasirin ben yerden kullanıyorum kuzum daha rahat oluyor istediğim odaya taşıyorum başka bir yere bile götürüyorum gerektiğinde
buseyokbasirin MasalsMommy kuzum bende buna benzer sepet beşik var ama sallanırken çok gıcırtı yapıyor içinde uyumuyor bide öyle bir rahat ki kolu bacağı kenarlara dediği için rahat etmiyor içinde uyumuyor işte çok kafam karıştı hangisinde rahat olur diye sepet beşikten daha rahattır diye düşünüyorum ama bu hamakları
Aybarss_Mom buseyokbasirin ben svava Demir yerde hamak aldım oğluma hem taşıması kolay hafif hem oğlum çok seviyor
buseyokbasirin Aybarss_Mom bendede Demir’den sepet beşik var ama çok gıcırdıyor uyutamıyorum onda oyuzden yerden olandan gıcırdat diye korkuyorum oyuzden
cicekannesiii buseyokbasirin bnde bunda uyutabiliyorum canim diger sallanan besigimizi hic kullanmiyoruz bile😊
Mom727373 buseyokbasirin Benimki bundan, bir de 3 yaşa kadar olanı var o daha küçük sanırım. Benim kız hamak gibi sevmedi altına kontrplak koyup üzerine süngerle yatak gibi yaptık sallaması da beşikten daha rahat bi dokunsanız kendi kendine bi süre gidip geliyor o yüzden rahat edersiniz hem iyice büyüyene kadar da kullanılabilir. Ben bir yaşa kadar kullanıp sonra odasındaki beşiğe ayırmayı düşünüyorum
BademsMam buseyokbasirin ikisindede rahat eder ama tavana asılan çok iyi. Hatta büyüyüncede salıncak olarak bile kullanılıyor.
MasalsMommy buseyokbasirin Sepet beşikten çok daha rahat. Benim kız da dağınık yatar eli kolu nerde belli olmaz, ona rağmen rahat yatıyor içinde. Tabi ben yine de gece yatarken alıyorum içinden, yatağına yatırıyorum