BalarisiYusra Kızım yüz üstü durmayı hiç sevmiyor emekleme pozisyonu da yapmıyor hiç mesela Bi kaç gündür koyduğum yerde durmuyor bi bakıyorum poposuyla kendini ileri ittirmiş oturarak mı emeklicek acaba bilen var mı
ErenimBalOglum BalarisiYusra benim oğlum oturarark popo üzerinde sürükleniyor emeklemedi hiç yüz üstü durmayı sevmiyor yürümeye de istekli değil ayağa kalkmaya çabası yok bende bunu merak ediyorum normalmi acaba 14 aylık olmaya 6 günümüz kaldi
BalarisiYusra Mom987 inşallah normal emekler mesela eşofmanımdan çekiştiriyo kendini poposuyla kaldırmaya çalışıyor değişik haraketler yapmaya başladı😂😍
BalarisiYusra ErenimBalOglum bilmiyorum ki zamanı vardır bence emekleme poziyonu sevmiyor benim kızım da yüz üstü ne zaman koysam mızırdanıyo
ErenimBalOglum BalarisiYusra evet canım bi goturcem bakalım memleketten annem gelecek bu ayın sonuna onu bekliyorum beraber göturcez inşallah annem de dedi çünkü bi götürelim diye destekli adım atabiliyor parmak uçlarında ama ellerini bırakmaya kalksam sıkı sıkı tutuyor korkuyor sanırım
Zehra25 Evet benim kızım oturarak emekledi 1 yaşına girdikten bir hafta sonra normal emekledi sonra zaten yürümeye başladı . Kızım şimdi 5 yaşına giricek hiç bir sıkıntımız yok çok şükür 😍😍
Zehra25 ErenimBalOglum ErenimBalOglum benim kızım doğum gününden 1 hafta sonra normal emekledi ondan 1 hafta sonrada yürümeye başladı
Zehra25 ErenimBalOglum o çocuktan çocuğa değişiyor bazısı çok erken bazısı çok benim kızımın her şeyi geç oldu oturması emeklemesi yürümesi ama gayet sağlıklıydı