Sabish_i Dokyorumuz niveanın nemlnedirici losyonunu ve hametan yazdı ama iyi gelmedi bebeğime annelere sormak istiyorum başına gelen varmi böyle şey?sizin bebeğinjze ne iyi geldi??
Mommyy70 Sabish_i egzama genelde çok kuru ciltlerin daha sonra çatlayarak kaşınması ile ortaya çıkar bunun için cildi bol bol neyimiz tutmanız gerekiyor nemlendirici olarak mustela veya biodermanın ürünleri güzel ve egzamayı tetikleyen egzamayı azdıran yiyeceklerden uzak durmanız gerekiyor eğer emziriyorsanız acı şeyler turşu baharatlar salçalar domates gibi ürünlerden uzak durmalısınız tabii eğer alerjik bir durum yoksa eğer alerji bir durum varsa katı bir diyet yapmanız gerekiyor ki çoğu kişi egzamanın alerjik bir durum olduğunu söyler ve diyet yapar
SertapHilal Tam 6 tane farklı krem denedim egzama için 😬 En sonunda burdaki annelerin önerisiyle bioderma atoderm baume diye bi krem aldım, bebeğim çok rahatladı ve 2 günde o döküntü kızarıklık vs geçti
AycaMahmutoglu Bizimde egzamamiz var doktorumuz linola veya mustela önerd. Linola pek işe yaramadı ama mustelanin emolyent balsam nemlendiricisinden çok memnun kaldık. Kuruluk ve kızarıklıklarimiz azaldı baya.