asya13 Kızlar bebeğiniz ek gıda aldıktan sonra cis renginde degisiklik oldu mu bebeğimin sapsari enfeksiyondan şüpheleniyorum 😑
Mihramomy asya13 şümdi bende böyle bir post açtım benimkide sapsarı olmuş geceden sabaha napıcaz bilmiyorum
Arasannesi asya13 ek gıdayla bırlıkte benım bebegımınde sarı oldu.enfeksıyondan şüphelendik ama çıkmadı bir şey.susuz da degıl gayet içiyor yani sürekli verıyorum
asya13 pembemor veriyorum tabiki cok su icer,veririm sürekli yani hafif bi koku var ama cokagir.kotu bi koki değil
pembemor asya13 isterseniz doktora görünün bir suyu çok içiyor diyorsunuz. az da olsa koku varmış. enfeksiyon ise hemen müdahale edilir.
Ozbek42 asya13 enfeksiyon olsa ağlardi diye düşünğyorum ama yinede gifin doktora bi ek gıdada normaldir bence ama aklınızda kalmasın cok geçmiş olsun 😊
asya13 pembemor evet bir enfeksiyon gecirdi acaba tekrarladı mi diye düşünüyorum, Salı eşim dönüyor goturcem koydeyim maalsef her an imkanim yok 😭
Arasannesi asya13 yani bence yediklerinden çünkü benım oğlumda herhangi bir saglık sorunu cıkmadı.siz de yine bir test yaptırın hani enfeksıyon falan olmasın tabı içiniz rahat etsın