Canselerdm Dün burda kizcemin uyku düzeninden bahsettim bı iki kişi fasada fiso dedi de kız geceden sabaha uyumuyor.. uyuyan kız uyumuyor cildiriciğğğm ayaklarım koptu ya 😢🥴
Bimelekannesi Canselerdm valla burda nazar mı değmiştir bilmiyorum ama inan bu durumu hayatımda ben de çok yaşıyorum bebeğimin iyi bir özelliğini birine söylediğimin hemen ardından çocuk onun aksini yapıyor artık iyi hiç birşeyini dile getirmiyorum yavrumun 😂 felak nas ayetel kürsü fatiha ve nazar ayeti oku şifa olur inŞallah
Mom987 Canselerdm Kimseye öyle demağğ🤫 Benim ki 2 yılda 2 defa tüm gece uyudu birini kaynanama dedim aboo demez olaydım çocuk hem defalarca uyandı hemde uyuyamadım saatlerce. Şimdi yarım saate bir uyandı diyorum korkudan. Gerçi çok uyanır yalan da değil 🤣
Canselerdm Busesrmz nazar ediyorlar işte 👀 işin şakası cidden bnde burda birşeyini söylesem kötü oluyor 💐kızım çok kiloluydu burda yazdım bı kez o gün bugün yek vurmaz agzina😢
Kavinsmom Bebeğim uyuyor diyenleri linç ediyorlar kız burada insanlar en az 4 aydır max 18 aydır 25,30 aydır gece uykusu uyumuyor, sen diyorsun ki bebem uyuyor 😂 seni yakarlar yakarlar 😂
Kavinsmom Canselerdm ucuz kurtulmuşsun şimdi bir başlık aç “bebem uyumuyor ne yapmalıyım “ de nazar geri dönsün tersine esen rüzgar gibi düşün bunu 😂
Canselerdm Kavinsmom hahhhhhaha rüzgar deyince şey geldi aklıma 🤣ahhhhahsgs "rüzgar esti hamile kaldım 👻
Bimelekannesi Canselerdm dur sabırlı ol geçer inşallah bebeğin ne kadarlık buzuki orhan aç youtubeden onunla uyutmayı dene
Canselerdm Bimelekannesi inşallah kuzum ya 14 aylık gece ikiden beri sallıyorum eşimde salladı yok uyumuyor
Canselerdm Mom987 hahhhhhaha hayın insanlar hayinnnn diyorum nazar var nazar gel kiz kurşun dökelim 😂👻
Bimelekannesi Canselerdm kızımla aynı sayılırlar canım belki de diş sıkıntısı vardır benim kız da öyleydi geçen dişi çıkmış yavrumun var mı öyle yolda bir dişi falan bi sıkıntısı vardır belki o kadar uzun zamandır uyumuyorsa
Canselerdm Bimelekannesi azı dişleri çıkıyor cnm evet farkındayım da yanı yok ilaç ta verdim kâfi fayda etmiyor çok salladım resmn ayagim uyuştu 😊 masallah sizede sizinki kaç aylik