GiybetReis bunu en iyi çeken bilir seni çok iyi anlıyorum biz hala çekiyoruz sayısız doktora gittik 😑 nurse harveys damla bide şurubu biogaia relaktaz nbl sayamadığım damla kullandık. En iyisi sab simplex damla ve nbl probiyotk oldu. Bebegime damla veryorum yazık demeyin benim gibi çocuğa acı çektirmeyin doktorm çok kızmıştı bana inanın vermedikçe daha çok acı cektiriyorsunuz verin ki rahatlasın uyusun güzel emsin. Bebekler ilk 5 Ay hemen hemen bağırsakları gelişmedigi için gaz çıkarmayı bilmiyorlar o yzden sizin desteklemeniz lazım demişti doktorlar. Ben her sabah gaz masajı yapıyorm zeytinyağıyla ayaklarının altına da elma yağıyla yapiyorfum. Daha sonra ayaklarına bisiklet hareketleri yaptırın her beslenmeden önce. Daha sonra gaz masajlar ini her beslenmeden önce devam ettiriyorum. Ben kimyon çayı ve rezene tüketiyorum. Aynı zamanda humananin çayını da içiyorum. Kendi Yemeklerimede bol kimyon koyuyorum. Hergün olmasa bile 2 günde bir akşamları ılık duş aldiriyiruz ve duştan sonra da bol masaj yapıyoruz. Ve her beslenmeden sonra kesinlikle 20 dk boyunca gazını beline pitpitlyarak masaj yapıyoruz çıkarmaya çalışıyoruz. Kiraz çekirdeğini ben elimden geldiğince hep koyuyorum faydası olduğunu düşünüyorum ama o kadar gerekli bsii değil bi bezi ütüyle ısıtıp da çıt citli badisinin üstünden koysanız da aynı görevi görüyor. Bide özellikle geceleri ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum onunda iyi geldiğini düşünüyorum çünkü ayakları çok soğuk oluyor vücutlarına göre kendilerini isitamiyorlar malesf. İnşallah bi an önce geçer 🙏