Asel25 Bebeğim dokuz aylık ek gıda Yediremiyordum bir aydır sadece çorba yi severek yiyor başka hiçbirşey yemiyor ne yapabilirim
Canselerdm Asel25 valla 9 aylık yemesi lazım illaki ama emziriyorsanız bile kâfi💐 belki dislerdendir geçici süreç merak etmeyin🥰
Elmasekerim15 Asel25 diş çıkardıkları zaman iştahlı olmuyorlar canım emiyorsa çok zorlama benim kızım iştahsz oldugunda muz veya muzlu yogurdu veya pekmezli yogurdu kabul edyo yedigi kadar zorlamıyorm çok bi dene istersen
mom1236 Asel25 benim kızım da 7 aylık olmak üzere, mama hiç içmiyor çok zorlanıyorum 120 ml bile içmiyor, bilmiyorum neden ya. Çok kilolu bir bebek değil, iyice zayıflayacak diye korkuyorum
Flamingom Asel25 dişini kemircek bişeyler deneyin dolaptan yeni çıkmış taze soğan beyaz kısmı kemirsin iyide gelir arada siz yemeğini yedirenilirsiniz Destekli Blw deneyin eline pişmiş sebze keşfetsin o arada corbasını vs verin bir yeni şeyler olmazsa
Asel25 Canselerdm dişi patladı ama ondan önce de öyle doğru düzgün ek gıda almadı sadece çorba içiyor
Asel25 Elmasekerim15 altı ayından beri doğru düzgün yemedi evet emiyor ama kilo olarak altta o yüzden biraz zorluyorum kendimi toparlasın diye dişi de uci görünüyor gerisi yok
Elmasekerim15 Asel25 kilo almasını istiyorsan geceleri 1 tatlı kaşıgı dolu bugday ruşeynisi yogurt muz ve 1 yemek kaşıgı ceviz karışımı yap yedir görmcem kızına bu şeklde kilo aldrdı oda dişten ve yürüynce çok zayıflamıştı şuan gayet toplu
Asel25 Elmasekerim15 katı seylervyemiyor ki anca çorba gibi sulu yapıp denemem lazım inşallah yer yersecsize yazacağım
ktnzehra49 Asel25 valla canım çorbayı bile içiyorsa öp başına koy diyorum sadece benim beneğim bu gün 10 aylık oldu hala tek anne sütü
Elmasekerim15 Asel25 görmcemn kızıda katı yemiyor mama şırıngıları varya o dedigim tarifi onunla agzına veryo yutuyomş öyle çok iştahszsa bi öyle dene bakalm inşallah işe yarar
ktnzehra49 Asel25 doktoruma göre gayet güzel ama bana göre az boyu 73 cm kilosuda 9 aylıkken 8.300 gr dı
minikbaykus Asel25 seninki yine çorba yiyormuş canimm. Benimki yemek adına bişey yemiyor. Napicam bilmiyorum 13 aylik
Tiredmomy Asel25 10 aylık bebeğim çorbayı zor içiyor kahavltıymış yemekmiş asla yemez sevdiği bir iki çorba var onları içer başka da yok yumurta bile sevmiyor ağzına tıkıyorum ama oda bir iki kaşık