ZbeydeAydoanDlgaroglu Merhaba kızıl iki aylık ama gözleri çapaklanıyor sürekli netria diye damla kulanıyorum ama fayda etmedi lütfen önerisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Bts ZbeydeAydoanDlgaroglu canım bnmde bebegımn göznde vardı göz yası kanalı tılanklgndn olurmus netria kullandk 3 gün ama hemen gecmıyor bekle 1 hafta sonra yavas yavas gecicektir bırde göz pınarında masaj yapabılırsın oda faydalı ben böyle gecırdım
Mervee98 ZbeydeAydoanDlgaroglu pamuğa sütünü sık gün içerisinde bi kaç kere sil hetgün tekrarla benim bebeğimin gözünden önce yaş gelmeye başladı ertesi gün sarı sarı çapaklandı sütümle sildim 2 günde geçti
Zeynepadenmom ZbeydeAydoanDlgaroglu sütünü pamuğa akit biraz sür anne sütü her derde deva çok şükür 🙂 geçmiş olsun rabbim şifa versin
Gulayy Canım kaynamış soğumuş su ve pamukla burun tarafından diğer tarafa doğru sil ama her seferinde yeni pamuk kullan bu şekilde devam et faydasını göreceksin .. benimde 17 günlük bebeğim aynı sorunu yaşadı şuan geçti çok şükür ..rabbim şifa versin ..
Mervee98 ZbeydeAydoanDlgaroglu uzun süre geçmiyosa göz muayenesi yaptırın damar tıkanıklığındanda oluyo ameliyat gerekebiliyo çok sevdiğim bi ablamım şli çocuğundada vardı çapaklanma ameliyat oldular