gul05 Merhaba anneler. 1 ay önce doğum yaptım sütüm çok az geliyor mama veriyoruz mecburen, süt yapıcı damlalarda kullandım etkisi yok. Sütüm yok gibi elimle sıkınca bile 1 damla geliyor. Bu durumda olan var mı? Çözümü nedir ?
Karanelo Youtube da Uzman Doktor Osman Gönülal var yarın sabah bununla ilgili video atacak izlemeni tavsiye ederim. ❤️ Genel olarak bilgilendirici videoları var 🙏🏻 Onun haricinde vücut beyinle ortak çalışır sen yetmiyor dersen yetmez gelmiyor dersen gelmez bol bol emzir bol sıvı tüket bebeğinle temas kur 🤍 daha iyi olacaktır
Zeyna_ Sütünün olmasının tek.yolu bol bol emzirmek. Memeniz boşken bile emzirin. Bu durumda memeyi uyaracaksiniz süte ihtiyaç var diye. Bende sizin gibiydim Gündüzleri hiç memeden çekmedim boş boş çekti 1 hafta Tabi bu arada bestlaklar humanalar tahin pekmezler hurmalar aklına ne gelirse sadecw Süt arttırıcı şeyler yiyip içtim. Pes etme emzirmek istiyorsan Ve asıl onemli sakın sütüm yokmu acaba deme. Ben ne zaman sütüm yokmu deyip goguslerimi 10 dkdabir kontrop ediyordum gerçekten bostu. Sonra bir gun bıraktım ve dedim ki benim bebeğim benim sütüm ile doyuyor. Hoopp dolmaya başladı hemen. Psikolojik birazda rahatlat kendini