Meliks Merhaba guzel anneler nasilsinz iyisinizdir insallah ben hic iyi deyilm 😔55 kiloyla hamile kaldim 70 kiloyla doguma girdim mecburi sezeryan oldu 2 ay 22 gunluk olduk ama gobegim kaldi malesef kendimi cok kotu hissediyorum ne yaptiysam gecmedi gitmiyor korse mi takmadim spor mu yapmadim krem ler mi surmedim sizin tavsiyenize ihtiyacim var siz ler neler yaptiniz acaba
elifiii Meliks baska arkadasa da yazdım. celina.ile.saglikli.yasam adresini takibe alın instagramdan ( kısa süreli ama etkili egzersizler var core kaslar calısırsa o göbek gider bir de dogru beslenme) ve henüz erken . ödeminiz vs. o kadar kısa surede gitmiyor. ama gidecek inanın
Yankiii Meliks Ahh bacım ahh yapmadığım şey kalmadı spor, korse, diyet, sıkılaştırıcı kremler aklına gelecek hersey ama gitmedi😔 Ben de hamilelikte tam 26 kilo aldım bir çare bulan varsa yazsın
Zeyna_ Meliks çok erken henüz. Bende sezeryan oldum korse okey ama ağır göbek egzersizlerini uzun bir süre onermiyorlar. Dikkat edin kendinize zarat vermeyin.