Asyalara Kizlar şu saat oldu uyyamiyorum 5 aylik bebegime karin romtgeni cekildi bol miktarda kaka ve gaz cikti kansuk fitil yaptim bebege hicbir ise yaramadi sonra zeytinyagiyla uyardim poposunu beyaz sümükümsü seffaf renkte bir avuc kadar akıntı geldi poposundan ben fitil erimistir dedim ama fitil ayni sekilde geri cikti iltihap olabilirmi o gelen akinti
elifiii Asyalara herhangi bir hastalık, antibiyotik tedavisi veya ishal ateş, veya alerji gibi durum yasadınız mı yakın zamanda? bagırsak florası bozulunca kaka ile beyaz mukus da geliyor. doktorunuza danısın , prebiyotik şase ve cinko takviyesi verecektir.
Meliks Asyalara bende 3 gun once asiri gazdan rontgen cektirmistim lagman yaptilar bugun tekrar ayni sekilde oldu bende fitil kullandim bende de ayni durum oldu doktorumuza soyledim yarin tekrar cagardi sizde bi doktorunuza danisin derim
elifiii Asyalara tamam, mamadaki bir madde alerjiye neden olmus olabilir veya bagırsakları antibiyotik sonrası kendini toplayamamıs olabilir. doktorunuz gerekli seyleri verecektir ama kendi kendine zor düzelir, probiyotik ve cinko durumu toparlar. mutlaka fotografı olsun o mukuslu görüntünün.0