AselLinaK İyi geceler 2,5 aylık bebeğim emmek istemiyor memeye gelince ağlamaya başlıyor bu sorunu yaşayan var mı acaba çok moralim bozuluyor mama yapıyorum onu da içmek istemiyor midesi bulanıyor ne yapacağımı bilmiyorum 😔
NeMeDe AselLinaK sakın pes etmeyin emziremeseniz bile sütünüzü sağın azalmasın. Geçici bir süreçtir bence. Her yolu denemekte fayda var üzülmeyin bazı dönemlerde olması normal. Ayrıca 5 dk emmesi bazı durumlarda normal tazikli süt geliyorsa hemen doyuyor olabilir. Bir de tavsiyem Emzik biberon kullanmayın meme reddini artırırsunız
AselLinaK yademila-48 normalde sadece beni emiyor bugün mama yaptım biberonla denedim istemedi kaşıkla verdim onu da istemiyor kendi sütümü de içmiyor kaşıkla midesi bulanıyor
EAS AselLinaK bu sorun benim kızım da değilde yeğenimde olmuştu. Yengem hoplaya zıplaya ayakta öyle meme veriyordu bi süre sonra eski haline döndü zaten. Bu süreçte de sütüm az herhalde diyerek süt yapıcı şeyleri bolca yemişti
yademila-48 AselLinaK anladım ama önce siz sakin olun gaz sancısı olabilir o dönemde en çok ondan dolayı emmiyorlar yada emmek istemiyorlar gaz masajı yapın aralıklı daha sonra defalarca denemelisiniz emzirmeyi başka türlüsü zor canım
AselLinaK Melek00 deniyorum ama en fazla 5 dk emiyor ağzına alıp hemen çıkartıyor ağlıyor gaz sancısı var her şeyi deniyorum inşallah düzelir 😔
AselLinaK yademila-48 evet gaz sancısı var her şeyi deniyorum inşallah düzelir teşekkür ederim sağolun 😔🙏
yademila-48 AselLinaK kıyamam çok zor durumlar ama o sakinleşmeden asla emmez karnına sıvak birşeyler sarın ayaklarında patik mutlaka olsun birde kullanmıyorsanıx elma yağı alın popo deliğine sürün dünde 2 3 defa biz öyle atlatmıştık o günleri
AselLinaK yademila-48 elma yağını duymamıştım bunu da deneyeceğim bu tuvaletini yapabilmesi için mi çünkü tuvaletini yapmasında bı sorun yok günde 3 kez yapıyor en az
yademila-48 AselLinaK yok hayır tamamen gaz için kakayla alakalı değil biz onun sayesinde tahatladık birde relactaz damla var onu kıllanıyoruz hala her emzirmeden önce 4 5 damla ağzına damlatıyorum sonra emziriyorum şükür o günlerde hemen etkisini göstermişti ikiside tavsiye ederim bi bakın araştırın kafanıza yatarsa kullanın ilisini de
Esendemir NeMeDe atak haftasi yasiyodur mamayida biberonla vermeyin kasik biberonla verin biberonu ynutunca memeyi emmete baslar emmeyi uzun tutarsa sagim yapin yoksa sutunuz azalir