papatyakz Kızlar merhaba bebeğim 6 buçuk aylık burnu akıyor ve hırıltısı var ne yapabilirim akıl verebilecek olan var mı normalde bu saatlerde uyurdu ama şuan ağlıyor uymuyor meme de sadece duruyor
Morfrenk papatyakz sarımsağı ezip biraz zeytinyağına atın kokusu çıktıktan sonra o zeytinyağını ayağının altına sürün çorabını giydirin.
Trnc2009 papatyakz usuttugunde oğluma ıhlamur verdim antibiyotik de kullandık ama bir günde iyileşmesini ben ihlamura bağlıyorum bence deneyin, siz de icin
Morfrenk papatyakz hırıltıya öksürüğe iyi geliyor inşallah faydası olur sizede çocuklar için en doğal yöntem bu çünkü bir de mustela nın bir göğüs balmı var, bizim büyüklerin viksi gibi. Soothing chest rub buda rahat nefes aldırıyor
Morfrenk Defneninannesie papatyakz 3 4 günden fazla kullanmayın yaptığınız karışımı ama yenileyin 3 4 günde bir hanımlar. Tazelensin yani
Defneninannesie Morfrenk bizmdd öksürük ve burun akintimiz var Dr şurup verdi bugün gittik .geçmezse 3 gün antibiyotige başlayacağız dedi. Bende deneyeyim mustela var elimde ama hiç kullanmadim deneyeyim uyanırsa ,😭😭dün gece hiç uyumadı bu gecede kıpır kıpır hep
Trnc2009 papatyakz bn 5.5 aylık oğluma 3-4 tatlı kaşığı verdim, istedikçe verdim diyebilirim yani. Ilık bir sekilde