Zehrabaysan Bebeğim çok zor bir bebek evdeysek hep kucak istiyor .Sizce yürteçle mi daha çok zaman geçirir Hoppalayla mı?
03032014 Zehrabaysan yurutec tavsıye etmem ben hoppala kullanmadım ama yurutec de hep parmak ucuna basma sorunu oluyo
Ogulcan Zehrabaysan araştırmalarım doğrultusunda hoppala daha iyiydi canım hatta fişler pricenın yağmur ormanı hoppalası var çok eğlenceli ama doktorumuz kesinlikle kullanımı önermiyorum diyince almaktan vazgeçtik
Morfrenk Zehrabaysan ay benimkide kucakçı ve çok huysuz…. yürüteç zararlı ama çok hevesim var.. Hoppala çok pahalı durup durmayacağı belli bile değil.. Bugün Bi storyde şey gördüm kapıların arasına barfiks sopası takıp zıp zıp takmışlar ☺️ çok mantıklı daha uygun hemde
dontsleppyunhappy Zehrabaysan benimki de öyle, çare yürüteç oldu banada. Peşimden falan geliyor ne güzel. Bende işimi yapabiliyorum. Bu arada trendyoldan hoppala da aldım, daha kurmadım, kapı eşiğine asmalı. 65 tlydi. Hoppala zıp zıp yazıp bi bakın isterseniz
Karamel20 Zehrabaysan 6 aylık oğluma hoppala aldık. Gün icinde bir kac kere eglenıyor onda cok memnunuz. Uzun süre tutmuyorum ama.
meza Zehrabaysan durmuyor canım boşuna heves etme 13 aylık kucaktan vazgeciremedim daha yemek yaparken bile kucakta yada mermerde oturup bekliyor beni
1Anne22 Zehrabaysan prego hoppals kullanıyoruz 5.5 aylıktan itibaren 8 aylık hala biniyor çok eğleniyor yürüteç almadım önerilmiyor