rabiss12 14 günlük anneyim göğüs ucu yaralarım canımı çok acıtıyor emzirmeye korkuyorum siz nasıl çözümler bulmustunuz
Morfrenk rabiss12 ya sabır ya sabır de dur arkadaşım malesef. Buda bir süreç Geçicek Allahın izniyle. Herkesin yaşadığını, yalnız olmadığını bil bununda gelip geçmesi gerekiyor. Kendini emzirmekten soğutma bebeğinle konuş 😊
Defnemiraymoms rabiss12 canım iyi gelir mi sana bilmem ama banada arkadaşım vermişti lanofomin göğüs ucu kremi inanki 2 gün yara oldu bu ilacı sürdüğüm gibi ağrısını aldı yara falan da kalmadı bı denemeni tavsiye ederim
Morfrenk rabiss12 ben de ağlayarak emzirdim bu arada. Gümüş kapak kullanıyordum ben çevremdekilere göre benimki onlara göre daha hızlı iyileşmiş. Ben kapaktan olduğunu düşünüyorum şahsen
Tazeeannee0202 rabiss12 canım ayvanın çekirdeği birebir 👍🏻 Ayvanın çekirdeğini çıkar ve onu kaynat krem gibi olsun ama suyunu çok koyma. Zaten bekledikçe o hel gibi olucak sonra da göğüs ucuna👍🏻 Yap bana dua ediceksin
buselidunya rabiss12 ben ilk 1 hafta bebeğimi emzirememiştim bu yüzden, göğüs ucu kremleri de işe yarıyor ama ayva çekirdeği jeli’ni tek geçerim şiddetle tavsiye ediyorum ☺️
Sare37 rabiss12 hamezinc krem. Tek göğüs beslediğim için birine sürer diğerine sürmezdim. Kremi sürüp streç film ile kapladım. Etkisi arttı. Sonra karbonatlı su ile iyice temizledim emzirmeden önce. Ebemiz tavsiye etti ve o kadar şey denedim çözüm olmadı. Ama bu krem 2 günde etki etti